in

SUDBINA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Sahranila sina, čovek njenog života napravio dete drugoj, ubilo je slomljeno srce!

Romi Šnajder je jedno od najčuvenijih lica filma. Rođena je 1938. godine u Beču, a svoj prvi film je snimila kada je imala samo 15 godina. Bila je jedna od najlepših glumica, ali njen život je bio veoma buran i tragičan.

Romi je tokom karijere ostvarila brojne uloge, ali je njen privatni život privlačio veću pažnju tadašnjih medija. Njena burna veza sa tri godine starijim Alenom Delonom intrigirala je javnost, iako je glumica zbog tog odnosa često patila.

Naime, njihove česte svađe su kulminirale kada je Šnajderova saznala da je Delon imao aferu sa pevačicom i glumicom Niko, koja mu je rodila sina. Romi je zbog toga počela često da se odaje alkoholu, poroku koji će je pratiti do samog kraja.

Nakon rastanka sa Delonom, Romi se udala za nemačkog filmskog i pozorišnog glumca Harija Mejena koji se zbog nje čak razveo od supruge s kojom je bio 13 godina. Ubrzo su postali roditelji sina Davida Kristofera koji je glumici, kako su govorili njeni prijatelji i poznanici, postao centar sveta.

Ipak, niko nije mogao da nasluti tragediju koja će Romi dovesti do ivice. Njihov sin David je sa samo 15 godina tragično nastradao, a posle tog događaja Šnajderova nije uspela da savlada crne misli.

Naime, David je zaboravio ključeve, pa je odlučio da se popne preko staromodne “špičaste” ograde. Okliznuo se i jedan mu je šiljak probio femoralnu arteriju.

Pao je preko ograde, pa je obilno krvareći puzao do ulaznih vrata kada ga je čuo otac. Lekari su se satima borili za njegov život, ali nisu uspeli da ga spasu.

Romi je gubitak sina teško podnela, pa je narednih godina tugu utapala u alkoholu. Preminula je sa samo 43 godine od posledica srčanog udara, a mediji su tada izveštavali da je umrla doslovno od slomljenog srca, šti uopšte i ne čudi nakon tragedije koju je doživela.

(objektiv.rs)