in

ŠOKANTNE ČINJENICE: Stručnjaci upozoravaju da bi uzimanje dodatnih doza vakcine protiv korone moglo biti kobno

Jedan istraživač upozorio je da bi belančevina šiljaka vakcine Covid mogao uništiti prirodni imunitet. Imunološki neuspeh može biti posledica nakupljanja belančevina izazvanih vakcinama u telu, rekao je Walter Chesnut s WMCResearch.org.

Chesnut je upozorio da bi “snažan imunološki odgovor” izazvan ubodima “mogao biti koban”, čak i u kasnijoj fazi. U pregledu recenzirane naučne studije primetio je da se telomeri primatelja vakcina deaktiviraju.

Vakcina “isključuje transkripciju/iscrpljuje AUF1 i WRN brisanjem telomera”, napisao je Chesnut na Twitteru. “To je katastrofa. Ovo je ono što vidite tek je početak.“

Telomeraza je enzim u ljudskoj DNK koji reguliše starenje. Telomeri koji inkapsuliraju DNK s vremenom se skraćuju. Predmetna studija objavljena je u Journal of Bacteriology&Parasitology, pokazujući da belančevine šiljaka vakcina imaju “štetne učinke na telomerazu, narušavajući njezinu sintezu”, naglasio je Chesnut.

“S inhibicijom ove aktivnosti potrebno je vreme da se pojavi neizbežna iscrpljenost imunoloških stanica. Ovo može biti znak ”Trojanskog konja”. Kakav god kratkotrajni imunološki odgovor bio, suludo je pokušavati zameniti sposobnost samo-obnavljanja imunološkog sistema.“

Belančevine šiljaka “mogu biti hronično prisutne” u ubrizganoj i “kontinuirano potiskivanoj telomerazi”.

Prema Chesnutu, „u osnovi vidimo učinke hemoterapije s belančevinom šiljaka. Ali na vrlo jedinstven način. Ćelije koje se brzo repliciraju iscrpljuju se. Sada možemo objasniti previše uobičajene izveštaje o gubitku kose, na primer.“

Dolazi do uništavanja telomera vakcinisanjem, koje je povezano s Alchajmerovom bolešću, Parkinsonovom, feroptozom, hipotalamusom i autofagijom, napisao je Chesnut i na Twitteru. Rekao je da je moguće izbrisati telomere sa “stanicama bez WRN-a”. To je “oblik ćelijske smrti za koji možda ne znate: sintetička smrtnost”, dodao je Chesnut.

Bez telomeraze, “ključne ćelije u telu ne mogu se obnoviti i ”potrošiti” znatno pre nego što bi to trebalo tokom normalnog životnog veka”, objasnila je istraživačica Elizabeth Blackburn.

U istom smislu, Evropska savetodavna grupa stručnjaka za imunizaciju Svetske zdravstvene organizacije, bivši potpredsednik, profesor Christian Perronne, veruje da svi vakcinisani predstavljaju veći rizik od nevakcinisanih.

Aludirajući na pogoršanje situacije u Izraelu i Velikoj Britaniji, stručnjak za zarazne bolesti izjavio je: “Vakcinisane osobe treba staviti u karantin i izolovati od društva.”

Perronne je specijalizirana za tropske patologije i nove zarazne bolesti. Bio je predsednik specijaliziranog odbora za zarazne bolesti francuskog Visokog veća za javno zdravstvo.

Nastavio je: „Nevakcinisani ljudi nisu opasni; vakcinisane osobe su te koje su opasne za druge. To je sada dokazano u Izraelu; u kontaktu sam s mnogim lekarima u Izraelu, oni imaju velikih problema, teških slučajeva s hospitalizacijama odnose se na vakcinisane. U Velikoj Britaniji takođe imate veći program vakcinacije, uz veći opseg problema”.

Trenutna radna skupina za pandemiju Covid-19 u Francuskoj izveštava se da je “u krajnjoj panici” zbog ovog razvoja događaja.

Predsednik Donald Tramp, rani promotor uboda, u međuvremenu je promenio svoj stav o vakcinaciji. Tramp je, tokom intervjua s Marijom Bartiromo iz Fox Businessa, kritikovao novu fazu marketinga vakcina kao šemu zarade od strane Pfajzera. Bivši američki predsednik istakao je da su obećanja koja je dala firma prazna.

“Ne morate misliti da će mi trebati pojačivač, odnosno dodatna doza. Znate kad su se ovi prvi pojavili bili su dobri za život. Onda su bili dobri godinu ili dve. Mogao sam videti natpis na zidu, mogao sam videti znakove dolara u njihovim očima, onog tipa koji vodi Pfajzer. Znate tipa koji je dan nakon izbora objavio da je primio vakcinu.“

Pfajzer je više puta nazvao svoje vakcine “sigurnima i delotvornima”, no navodno ih farmaceutski div neće dodeliti svojim zaposlenima. Slike koje su procurile iz “poverljive” Pfajzerove knjižice, koju je napisao izvršni potpredsednik i glavni službenik za ljudske resurse Payal Betcher, otkrile su da Pfajzer neće slediti preporuke američkog predsednika Bajdena  pogledu obaveznog vakcinisanja svojih zaposlenih.

(logicno.com)