in

Pol Krejg Roberts: Škole indoktriniraju decu

Pol Krejg Roberts: Škole indoktriniraju decu

Ministarstvo obrazovanja SAD ima pomoćnicu sekretara za građanska prava, Catherine Lhamon, čiji je posao da osigura da roditelji nemaju nikakva prava, i da ne mogu da stanu na put sprovođenja plana transrodne dece.

Ona gura nova pravila, koja olakšavaju školskim odborima da podstiču promene polova bez znanja ili saglasnosti roditelja.

Da li ste se ikada zapitali, šta stoji iza pomame za transrodnim osobama koja nas je iznenada obuzela? Prošao sam kroz K-12, 4 godine dodiplomskih studija i 4 godine postdiplomskih studija, i nikada nisam čuo pomenuto pitanje. Nikada nisam poznavao niti čuo za nekoga, ko je mislio da je suprotnog pola, ili poznavao muškarca koji je želeo da bude žena, ili ženu koja je želela da bude muškarac.

Čini se, da je transrodni pokret rezultat indoktrinacije u školi. Nastavnici daju deci ideju da nema ništa neobično u tome, da se rode pogrešnog pola u pogrešnom telu, i da je toliko mnogo takvih slučajeva, da je vredno pričati o toj temi.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Čini se, da je preko noći to postao veliki medicinski biznis. Uključeni su psihijatri i psiholozi. Farmaceutske kompanije prodaju blokatore hormona. Klinike obavljaju operacije promene pola.

Transrodne osobe pričaju o „zlostavljanju“ od strane roditelja, jer ne podržavaju usađenu ideju nekog 12-godišnjaka o  potrebi promene pola. Pošto je i indoktrinacija očigledno oblik zlostavljanja, pitam se, gde je služba za zaštitu dece?

Nedavno sam pročitao, da je britanskom „Tavistok centru“ za transrodnost, naloženo da se zatvori, a da su mnoge evropske zemlje učestvovale u agresivnoj kampanji promene pola dece. Roditelji počinju da podnose tužbe za štetu, koja im je napravljena iza leđa. Zagovornici transrodnih osoba tvrde, da deca imaju pravo na „rodnu privatnost“ od roditelja, koji ne bi podržali transrodnost svoje dece.

Ovo znači da su „dečja prava“ zapravo prava škole, prava transrodnih advokata, prava „stručnjaka“ za transrodne osobe, i svih ostalih osim roditelja.

Pitam se, koliko će još Amerikanci imati decu. Oni koji rade na dekonstruisanju braka, porodice i društva, uzimaju od roditelja svo zadovoljstvo roditeljstva i svu odgovornost za decu. Kako možeš biti roditelj kad ne možeš da odgajaš svoje dete?

Zamislite kakav je užas proći kroz promenu pola, i onda shvatiti da ste zaista u pogrešnom telu.

(Paul Craig Roberts — paulcraigroberts.org )

Preveo i adaptirao: Webtribune.rs