in

Jezive tvrdnje ruskog astrologa: Ni ne slutite šta vam se sprema! Na ovaj datum će se desiti prava nesreća

Jezive tvrdnje ruskog astrologa: Ni ne slutite šta vam se sprema! Na ovaj datum će se desiti prava nesreća

Kriza se neće završiti pre 2025. godine, ali će ući u stabilnu fazu. Neće svi biti srećni, to jednostavno nije moguće. Biće napetosti, ali i dalje imamo stabilan mir“, tvrdi poznati Rus.

Nesrećni datumi u 2023. prema ruskom astrologu Mihailu Levinu – ovo je kada treba izbegavati planiranje važnih ličnih, porodičnih i profesionalnih događaja.

Ruski astrolog Mihail Levin najavljuje koji će biti opasni periodi tokom ove godine kada treba biti posebno oprezan. Tokom ove godine, tri donosi više balansa. Problemi se neće završiti preko noći.

Otvorite Telegram da bez cenzure primate izbor naših najboljih vesti

Konflikti će se nastaviti u mnogim aspektima života, ali će se polako smirivati do sredine godine. U jesen se možemo nadati još dužim, mirnijim periodima.

Levin kaže da tada nema potrebe da se planiraju veliki događaji. Postoje još četiri kratke, ali važne faze nepovoljnog astrološkog uređenja:


od 24. do 28. juna

od 7. do 10. oktobra

od 10. do 13. novembra i

od 17. do 23. decembra.

„Kriza se neće završiti pre 2025. godine, ali će ući u stabilnu fazu. Neće svi biti srećni, to jednostavno nije moguće. Biće napetosti, ali i dalje imamo stabilan mir“, tvrdi poznati Rus.

Pratite tokom 24 sata bez cenzure naše najbolje vesti samo na Vkontakte 


The post Jezive tvrdnje ruskog astrologa: Ni ne slutite šta vam se sprema! Na ovaj datum će se desiti prava nesreća first appeared on WebTribune.