in

HRVATSKI PORTAL: Kao nekad u fašizmu, Hrvatska i Srbija prave popis nevakcinisanih i najavljuju eventualno kažnjavanje

Ovo više nije šala. Ministar zdravstva Vili Beroš upravo je objavio da posjeduje popis građana koji se nisu cijepili, ali vlasti još ne razmišljaju o kaznama.

Znamo dobro tko je pravio popise, kada i zašto. Mračno doba se vraća na velika vrata, jer se narod psihološki priprema na sankcije, za koje još ni zakon ne postoji.

“Naravno da ćemo se situaciji morati prilagoditi, no o sankcijama ne razmišljamo u ovom trenutku. To će pitanje doći na red kad vidimo kakav će biti odgovor na cijepljenje i kakva će situacija biti ne samo u Hrvatskoj nego i u cijelom svijetu”, rekao je Beroš.

Perfidnim prediktivnim i jezičnim programiranjem građana, Beroš najavljuje moguće kazne u budućnosti. Na mala vrata se uvodi obvezno cijepljenje vrlo kontroverznim cjepivima za koje nitko nije preuzeo odgovornost.

Slična kažnajvanja je najavio i predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić. U demokraciji ne postoji sankcija bez pozitivnih pravnih propisa, tj. nema kazne bez zakona koji ju propisuje.

Danas u Hrvatskoj, a ni u bilo kojoj zemlji ne postoji zakon koji će sankcionirati osobe koje se nisu cijepile protiv Covida. Cjepiva protiv Covida su praktično još u fazi ispitivanja.

Ne postoji pisani trag u medicinskoj povijesti o globalnoj primjeni neprovjerenog lijeka ili cjepiva. Načelo opreznosti, zapisano u mnogim zakonima, nema alternative, posebno u slučaju kada farmaceutske kuće nisu preuzele odgovornost za eventualne kratkoročne i dugoročne nuspojave.

Za izglasati zakon koji će sankcionirati necijepljene protiv Covida potrebne su ruke u Saboru Republike Hrvatske ili Narodnoj skupštini Republike Srbije. Jude koje dignu ruku za uvođenje sankcija, bit će javno stavljene na narodni popis.

Nitko nije postavio pitanje što je s prirodnim imunitetom kojeg smo svake godine stjecali prebolijevanjem bezopasnih prehlada? Znaju li hrvatski i srbijanski liječnici i političari kako će utjecati “zdravstvena sterilizacija” djece koja godinu dana nisu jačala svoj kolektivni imunitet u interakciji s drugom djecom i prirodom? Očito ne znaju, jer će posljedice doći naknadno.

Žalosno je vidjeti kako bijednici Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije tlače svoj narod, želeći biti primjer zapadnim nalogodavcima. Također je sramotna tišina političara pozicije i opozicije koji šute i ne progovaraju.

Umjesto da reagiraju, pozicija i opozicija nas vraćaju u prošle sukobe, jer je to sigurnije i dio je agende u kojoj se pripremaju sukobi svih protiv svih. Svi se bore samo za vlast, a upravo će ti, ako izbiju sukobi, iznova prodavati, naftu, oružje i živote nedužnih. Ako nas pitate “za koga glasati”, odgovor je jednostavan: “ZA NIKOGA”.

Ministre Berošu, molite Boga da ne bude teških posljedica zbog “zdravstvene sterilizacije” društva i cijepljenja, jer u protivnom, vi i vaši pajdaši će te biti odgovorni. Pred lice pravde će biti izvedeni mediji i pojedinci koji razumne proglašavaju opasnim i na leđa im stavljaju metu koju cilja politika.

(logicno.com)