in

Zloupotrebili naš logo prikupljajući potpise protiv rukovodstva AKB

Zloupotrebili naš logo prikupljajući potpise protiv rukovodstva AKB

List Danas je saopštio da nema nikakve veze sa skupljanjem potpisa za smenu rukovodstva Advokatske komore Beograda, već je u pitanju zloupotreba logoa. Štand sa logom Danasa ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu gde su prikupljani potpisi postavljen je bez našeg znanja i odobrenja, dodaje se u saopštenju.

Fotografiju ovog štanda na društvenoj mreži Tviter objavio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov, tvrdeći da list Danas učestvuje u prikupljanju potpisa. Kako je u izjavi za Danas pojasnio, fotografija je sačinjena u utorak u 10:36 ispred Prvog osnovnog suda na Novom Beogradu.

Kako saznaje Danas, potpise prikuplja neformalna grupa advokata okupljena oko inicijative za smenu rukovodstva beogradske komore i raspisivanje novih izbora. Štand je prethodnih dana korišćen ispred različitih sudova u Beogradu.

“Štand sa logom Danasa smo kupili polovan”, rekli su za Danas članovi ove grupe advokata, dodavši kako omaškom nisu prelepili bokove na kojima se vidi logo lista.

Rekli su da će sporni štand biti sklonjen, a logo prelepljen.

Tagovi