in

Željko Mitrović – kameleon u ružičastoj magli

Željko Mitrović – kameleon u ružičastoj magli

Željko Mitrović je oduvek imao sluha. Više za politički momenat koji zadovoljava lukrativne, gotovo – nagone, nego čak i za muziku.

Jedini sluh koji mu je uvek, i oduvek, nedostajao, bio je onaj koji se vezuje za reč – moral.

Decenije postojanja na javnoj sceni pokazuju da je za njega politička pripadnost, prilagoldljiva kategorija.

I ma koliko se trudio da bude – kul, bio je i osta tek samozadovoljni medijski ratnik, koji propagandna oružja usmerava ne samo u neistomišljenike svojih trenutnih patrona, već u zdrav razum građana Srbije.

Pogledajte emisiju ovu “Junaci doba zlog” u sredu, od 20h.

U drugom delu serijala dokumentarnih emisija „Junaci doba zlog“ emitovane su epizode „Ana Brnabić: Fikus za šefa“, „Tomislav Nikolić: Zamlata na tronu engleske kraljice“ „Nebojša Stefanović: Zaštićeni svedok iz Beograda“, “Dragan Marković Palma – (kaba)dahija”,  „Vojislav Šešelj – magistar mržnje“ i Nebojša Krstić – maneken paralelne stvarnosti.

U prvom delu serijala, koji je tokom maja, juna i jula 2021. godine emitovan na televiziji N1, “portretisani” su Milorad Vučelić, Ivica Dačić, Milorad Dodik, Siniša Mali, Dragan J. Vučićević, Aleksandar Vulin, Goran Vesić i Svetlana Ražnatović. Emisije su rađene po rukopisu knjge “Junaci doba zlog”, nedavno preminulog novinara Slaviše Lekića.

I nastavak serijala autorska je ideja Slaviše Lekića, koji realizuje tim Audio i video produkcije JSP, koji predvode Jovana S. Polić (scenaristkinja i producentkinja) i Sanja Lončar (rediteljka i urednica).