in

Zbog korone se odlaže koncert i kampanja protiv digitalnog nasilja

Usled trenutne situacije sa koronavirusom odlaže se #starfest u okviru kojeg je trebalo da Nucci, Sergej Pajić, Crni Cerak i drugi izvođači održe zajednički koncert 11. februara na beogradskom Sajmu.

Kako su naveli iz produkcijske kuće Music Star, koja organizuje koncert, kupci ulaznica će uskoro biti obavešteni o novom datumu, a kupljenje karte će biti i dalje važeće. Ukoliko kupci žele da vrate karte, novac će im biti refundiran.

Iz Music Stara dodaju da kampanja “Slavimo Život – Muzikom protiv digitalnog nasilja” i dalje traje jer je nažalost nasilje sveprisutno među mladima. Tim povodom oni su pozvali influensere, poznate izvođače i sve koji imaju veći uticaj na društvenim mrežama da se, ukoliko do sada već nisu, pridruže kampanji, okače video i doprinesu u borbi protiv ovog društvenog problema.

Organizatori se unapred izvinjavaju i zahvaljuju na razumevanju što ne može sve da se sprovede kako je planirano, ali očekuju da će koncert poznatih mladih izvođača čije pesme broje više miliona pregleda na muzičkim platformama YouTube-u i TikTok-u biti održan kada se steknu uslovi za to.

Tagovi