in

Vučić o Vesiću: Rekao sam mu

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da je pre neki dan razgovarao sa zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem o njegovom budućem angažovanju nakon predstojećih izbora zakazanih za 3. april, prenosi Nova.rs.

Potpredsednik SNS Aleksandar Šapić biće nosilac izborne liste SNS za Beograd i kandidat za gradonačelnika.

Neki bi rekli da mu ne pokazujem poštovanje jer će prvi na listi za Beograd biti Šapić, ali nije tako, rekao je u petak uveče Vučić iz Pekinga za televiziju Pink.

“Rekao sam mu biće za tebe mnogo dobrih i važnih stvari i dužnosti, mnogo toga dobrog da radiš za Srbiju ali i ti moras da naučiš, kao što sam i ja naučio da nije sve onako kako je i planirano već da mora da se ponekad istrpi i nešto što misliš da je nepravda”, naglasio je on, prenosi Nova.rs.

Dodao je da Vesić poštuje stranku kojoj pripada, da joj je veoma lojalan i da on to poštuje.

“I to ćete videti posle izbora”, rekao je Vučić, dodajući da će nakon izborne kampanje biti održani izbori u SNS, a da je na svima da se dokažu “svojom radom, aktivizmom i marljivošću”.

Siguran je, kako kaže, da će Aleksandar Šapić, kandidat SNS za gradonačelnika, uložiti veliki trud da ne razočara “ne samo nas nego bilo koga u Beogradu”.

Tagovi