in

Voditeljka Kristina Radenković progovorila o aferi na RTS-u, ali nije rekla ništa

Voditeljka Kristina Radenković progovorila o aferi na RTS-u, ali nije rekla ništa

Kristina Radenković, popularna voditeljka RTS-a, u jeku oporavka od loma oba ručna zgloba na skijanju u Francuskoj i pripreme za Pesmu za Evroviziju ’23, našla se u centru skandala o navodnom trošenju novca na spoljne produkcije na javnom servisu.

Podsećamo, predsednik Upravnog odbora Radio-televizije Srbije Branislav Klanšček rekao je kako RTS ima samo tri autorske emisije, a da su sve ostale proizvod produkcijskih kuća ljudi koji su zvanično zaposleni u Javnom servisu, a koji zatim prodaju svoje projekte RTS-u i na taj način uzimaju ogroman dodatni novac.

Među drugim novinarima i voditeljima, dodatan novac, prema rečima Klanščeka, uzima i Kristina Radenković. Njeno ime je spomenuto u kontekstu kviza „Stigni me ako znaš“ koji vodi poslednje tri godine.

– Ne želim da dajem nikakve izjave dok se ne oglase nadležni organi i RTS – rekla je Kristina Radenković.

Kada je reč o prelomu oba ručna zgloba, Kristina kaže da se uspešno oporavlja.

– Ljudima je teško i da zamisle kako izgleda kada polomite ručne zglobove, a moram da priznam da je bilo i meni jer do sada nikada nisam doživela frakturu. Pad u Francuskoj na skijanju nije bio strašan, a desio se zbog toga što sam se precenila i izgubila snagu. Vozila sam bord i naišla na ledenu ploču na delu staze na kome se ubrzava pre spuštanja u podnožje. Zbog premora sam krenula da gubim ravnotežu. Kada sam shvatila da će mi stradati karlica jer su mi noge vezane, pokušala sam to da izbegnem i dočekala se na ruke. Tom prilikom su mi napukli zglobovi. Odmah sam pomerila vrat, karlicu, kičmu da proverim da li je sve u redu. Da sam bila u treningu ništa od ovoga se ne bi desilo – rekla je Kristina za magazin „Story„.

Izvor: Story, Nova

„Pogrešio sam, Kristina Radenković zarađuje više od 15.900 € za 10 snimajućih dana“