in

U tri akcije policija zaplenila kokain, marihuanu i više od 1.000 tableta MDMA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, u tri odvojene akcije zaplenili su više od kilogram različitih vrsta narkotika i uhapsili šest osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je u četvrtak.

Policija je pretresom stana u kojem su neprijavljeno boravili P. T. (35) i N. J. (51) pronašla oko 150 grama kokaina, 500 grama marihuane i oko 1.100 tableta MDMA.

U drugoj akciji uhapšena je J. T. M. (27) nakon što su policijski službenici u stanu u kojem je neprijavljeno boravila zaplenili oko 110 grama heroina, kao i 70 metaka, pa će protiv nje biti podneta krivična prijava i zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i

promet oružja i eksplozivnih materija.

Uhapšeni su i O. B. (19), A. Z. (24) i S. S. (33) kod kojih je pronađeno oko 250 grama kokaina, 40 grama marihuane, vagica za precizno merenje, veća količina novca, kao i pištolj i 24 metka, zbog čega se terete i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

O. B., A. Z., S. S. i J. T. M. određen je pritvor do 30 dana, dok će P. T. i N. J., uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Tagovi