in

U Novom danu o poseti Eskobara i Lajčaka, gošća i Bojana Stamenov

Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak i specijalni izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar posetili su Prištinu, a potom i Beograd. Hoće li njihova poseta doprineti normalizaciji dijaloga dve strane? Kakve poruke donose iz Prištine, a kakve iz Beograda, kako bi mogla da izgleda “normalizacija odnosa” koju predlažu, i šta to znači za život Srba na Kosovu, o tome govorimo u temi jutra. Za N1 govore novinar Milivoje Mihajlović i Naim Leo Beširi iz Instituta za evropske poslove.

Štampu prelistavamo sa direktorom i glavnim urednikom agencije FoNet Zoranom Sekulićem.

Od prve velike audicije u muzičkom šou programu „Ja imam talenat“ prošlo je punih 10 godina. U međuvremenu je nastupala i na Evroviziji i postala prepoznatljivo ime na domaćoj muzičkoj sceni. Od gospela do mainstream pop muzike dugačak je put, a kako će zvučati njen novi album, reći će nam pevačica Bojana Stamenov.

Na koji način će škole vraćati novac osnovcima ili srednjoškolcima koji to više nisu, a čiji roditelji su platili ekskurzijue koje nisu realizovane zbog pandemije, saznaće naš reporter Dimitrije Đurić.

Tagovi