in

U Novom danu o članstvu Švedske i Finske u NATO i posledicama po rat u Ukrajini

Švedska i Finska i zvanično podnele zahtev za članstvo u NATO. Putin upozorava da će to izazvati oštru reakciju Moskve. Šta je nateralo dve skandinavske zemlje da hitno zatraže prijem u NATO? Da li je strah od potencijalne invazije Rusije opravdan? Kakve će posledice njihovo članstvo imati na dalji tok sukoba u Ukrajini? Da li je era neutralnosti u Evropi završena i da li i Srbija treba da preispita svoju odluku o nesvrstanosti? O tome u temi jutra govore Vladan Živulović, predsednik Atlantskog Saveta Srbije i Momir Turudić, spoljnopolitički komentator nedeljnika ”Vreme”.

Naslovne strane i centralne teme dnevne i nedeljne štampe komentariše novinarka NIN Sandra Petrušić.

U četvrtak počinje Fajnal for Evrolige. Beograd će po drugi put ugostiti četiri najbolje košarkaške ekipe Evrope. Najnovije vesti iz sveta sporta donose nam naše kolege sa Sport kluba.

Ona je jedna od najpoznatijih portugalskih fado muzičarki. Beogradskoj publici predstaviće se na koncertu flamenko i fado muzike u Kolarcu. Naša gošća je Sara Koreja.

Posle povratničkog singla “Da li sam” koji je pobrojao velike simpatije publike, bend ”Sunshine” je objavio novu pesmu pod nazivom ”Arija-M”. Tim drugim singlom najavljuju novi album. U goste nam dolazi frontmen benda ”Sunshine” Bane Bojović.

Tagovi