in

U Leskovcu uhvaćen staford posle čijeg napada je preminuo muškarac

Radnici Javnog preduzeća Komunalac iz Leskovca uhvatili su nešto posle podneva psa rase pitbul posle čijeg napada je preminuo 74-godišnji Jovan Nedeljković.

Agenciji Beta je rečeno u toj službi pri Javnom preduzeću Komunalac da su dobili brojne prijave građana o lokaciji psa, ali da ga još nisu uhvatili.

Iz tog preduzeća su kazali agenciji Beta da su psa uhvatili u blizini leskovačke Trgovinsko-ugostiteljske škole.

„Bio je sav krvav ali niko nam do sada nije javio da je napao još nekog psa ili čoveka“, rekli su iz Komunalca i dodali da su slučaj prijavili policiji.

Pas rase pitbul juče je oko podneva upao u dvorište kuće porodice Nedeljković i napao njihovog lovačkog psa. U pokušaju da odbrane ljubimca, Jovan Nedeljković i njegova dva sina su po navodima očevidaca, nekoliko minuta pokušavali da izbace psa iz dvorišta.

Nedeljković je posle borbe sa psom, okrvavljenih ruku ušao u kuću gde mu je po rečima svedoka, pozlilo i odmah je pao, a Hitna pomoć je kasnije konstatovala smrt. Vlasnik pitbula je pre incidenta na Fejsbuk stranici “Leskovačka onlajn pijaca” objavio oglas u kom je pozvao građane da mu jave ukoliko ugledaju njegovog psa.

Tagovi