in

Tuča Dragana Bjelogrlića i reditelja Gage Antonijevića, glumac priveden

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je rano jutros oko 4 sata ujutru u niškom hotelu “Ambasador” fizički napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu, saznaje “Blic”.

Nakon vesti da je Bjelogrlić rano jutros u jednom hotelu u Nišu fizički nasrnuo na reditelja Gagu Antonijevića, na društvenim mrežama pojavio se snimak njihovog fizičkog obračuna.

Naime, kako se vidi na snimku, reditelj je sedeo sa društvom kada mu je glumac iznenada prišao i udario ga pesnicom u glavu.

Antonijević je pokušao da se odbrani, ali je Bjelogrlić ga je povukao za nogu, a zatim nastavio da ga udara u glavu.

Ubrzo nakon napada, gosti koji su sedeli za istim tolom sa Gagom pokušali su da ih razdvoje.

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je rano jutros oko 4 sata ujutru u niškom hotelu “Ambasador” napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu.

Antonijević je autor filma “Dara iz Jasenovca”, a pre izvesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film „Jesen samuraja“.

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome „da bi moglo da se zaradi 100 soma“, a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.

Glumci koji su zbog kritike Vučića dobili porcije blaćenja u tabloidima