in

Tepić nema podršku građana, napadi joj jedina politika

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić najavom protesta mesec i po dana uoči izbora pokazuje da je svesna da njena stranka nema podršku građana, jer ne nudi ni razvoj, ni perspektivu, i da su im napadi na političke protivnike jedina politika.

„Marinika Tepić zna da je u stranci koja nema program, ne nudi razvoj države, niti građanima perspektivu. Svesna je činjenice da narod neće dati poverenje takvoj opciji čija se politika zasniva isključivo na ličnim napadima i prljavoj kampanji, zbog čega i unapred najavljuje proteste. To nije ni demokratska, ni slobodna, niti pravedna politika, već izgovor za nedostatak programa koji bi ponudila građanima“, rekla je Mihajlović, a navodi se u saopštenju.

Ona je pozvala građane da u što većem broju izađu na izbore i pokažu svojim glasom šta misle o politici koju sprovode predsednik Republike i Vlada.

“Ali je bitno i da opozicija predstavi šta bi sve uradila, a ne da samo slušamo napade i pretnje uličnim protestima. Vlast se ne osvaja na ulici, nego se poverenje građana i građanki dobija na izborima”, poručila je Mihajlović.

Tagovi