in

Tamara Vučić, Jelena Đoković, Dodik i Instagram influenseri na srpskom balu u Beču

Tamara Vučić, Jelena Đoković, Dodik i Instagram influenseri na srpskom balu u Beču

U bečkoj palati Holburg sinoć (10.2.2023.) se održao Svetosavski bal, kom je prisustvovalo 1.500 gostiju iz zemlje i svijeta. Najviđeniji gosti bili su Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije, Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske i Jelena Đoković, predsednica Fondacije Novak Đoković.

Ovo tradicionalno okupljanje srpske dijaspore ima humanitarni aspekt. Ovogodišnji projekt je okrenut ka podršci deci, a s tim u vezi je i prvi put ostvarena saradnja sa Fondacijom Novaka Đokovića.

Tim povodom jedna od najpopularnijih gošći bila je i supruga Novaka Đokovića Jelena Đoković. Ona je ponela elegantnu haljinu, užeg kroja i uživala u bogatom programu manifestacije i odabranom društvu.

Foto: Jelena Đoković Instagram

Među viđenijim zvanicama bili su i Tamara Vučić, koja je ponela pravi balski „outfit“. Pažnju okupljenih imao je i Milorad Dodik, kao i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Jelena Đoković i Draško Stanivuković
Foto: Facebook Draško Stanivuković

On je na bal stigao sa svojom izabranicom, koja ga je elegancijom potpuno zasenila.

Na bal je stigla i Vesna Da Vinči, ali i neki od najuspešnijih i najpopularnijih Instagram influensera i marketara u Srbiji.

To su svakako Boris Radošević, poznatiji kao Lutajući Putnik i Milan Maglov koji je svoje pratioce na Instagramu izveštavao uživo. Malo je reći da su uživali.

MIlan Maglov i Lutajući putnik
Foto: MIlan Maglov Instagram

Pogledajte deo atmosfere:

Predsednik “Srpskog centra” Milan Vidović, koji je organizator događaja, rekao je da je želja da Hofburg i ostane lokacija na kojoj će se Svetosavski bal održavati, budući da je reč najprestižnijem mestu.

Ova manifestacija datira još od sredine 19. veka.

Među zvanicama su bili mnogobrojni predstavnici kulture, privrede, politike i sporta. Pozvani su čak i instagram influenseri i marketari.

Zbog čega se Tamara Vučić skoro nigde ne pojavljuje sa predsednikom Srbije?