in

Supruga Nenada Zimonjića polomila obe noge, “krivac” za nezgodu brzina i adrenalin (FOTO)

Supruga Nenada Zimonjića polomila obe noge, “krivac” za nezgodu brzina i adrenalin (FOTO)

Poznato je da je naš proslavljeni teniser Nenad Zimonjić, bivši svetski broj 1 u dublovima i osvajač 8 gren slem titula, već 15 godina u braku sa prelepom manekenkom Minom, sa kojom ima dvoje dece, blizance Leona i Lunu.

Skladna porodica je otišla na porodično zimovanje u Italiju, međutim, bivša manekenka je doživela nesreću na ski stazi i polomila obe noge.

Mina Zimonjić je svoje pratioce o nesreći obavestila putem Instagrama, dodajući da je za bolno iskustvo za Dan zaljubljenih „krivac“ brzina i adrenalin.

– Moj Dan zaljubljenih u stvari je prošao ovako, nije mi muž polomio noge, već fast and furious – napisala je supruga Nenada Zimonjića ispod fotografije koju je objavila na ovoj društvenoj mreži, a prenosi Telegraf.

Foto: Printscreen / Instagrtam / minazimonjic_official

Mina je povredila obe noge i do daljeg će biti prikovana za krevet, a dodala je i da je imala intervenciju koja je prošla u najboljem redu.

– Zahvalna Bogu što je operacija prošla dobro i što imam najbolju prijateljicu i kumu Mini da brine o meni i Luni – istakla je Nenadova supruga.

Izvor: Telegraf

Srpska planinska lepotica savršena je za početnike i decu, dnevni ski pas do 1.000 dinara