in

Strašna nesreća na Novom naselju, automobil se zakucao u kamion i eksplodirao, jedna osoba nastradala

Strašna nesreća na Novom naselju, automobil se zakucao u kamion i eksplodirao, jedna osoba nastradala

Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju uveče oko 23.10h dogodila na Novom naselju, na kraju Bulevara vojvode Stepe.

Vozač je automobilom uleteo u slepi deo tog bulevara koji se koristi kao parking i zakucao se u parkirani kamion, prenosi 021.rs.

Dogodila se i eksplozija, a u požaru su izgoreli automobil i kamion, dok je jedan kamion oštećen.

Prema nezvaničnim saznanjima, pronađeno je telo jedne stradale osobe, čiji identitet za sada nije poznat.

Ranije su pojedini svedoci, koji su videli automobil koji se velikom brzinom kretao bulevarom, ispričali da su u kolima videli dve osobe, ali to za sada nije potvrđeno.

Snažna eksplozija čula se i na Detelinari.

Policija je obavljala uviđaj tokom cele noći, a jutros su i dalje vidljivi tragovi nesreće pošto su na licu mesta automobil i kamion koji su izgoreli, ali i delimično oštećeni drugi kamion koji je na istom parkingu.

Policija još utvrđuje identitet stradale osobe, pošto je u požaru telo izgorelo i nepoznato je da li se radi o muškarcu ili ženi.

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže da je njihova ekipa na licu mesta zatekla ugljenisano telo.

– Po pozivu policije i vatrogasaca na uglu Bulevara vojvode Stepe i Bulevara kneza Miloša u 23:12 časova naša ekipa je intervenisala zbog požara na jednom vozilu. Pretpostavka je da je automobil udario u pakirani kamion i iz automobila je izvučeno jedno ugljenisano telo nepoznatog identiteta. Ne zna se ni da li je muško ili žensko, navodi Krulj.

Izvor: 021.rs

Neverovatna saobraćajna nesreća na mostu, lančani sudar preko 200 vozila