in

Srpska policija repetirala pištolj na sina Zdravka Krivokapića?

Kako je “Vijestima” rekao izvor blizak porodici, srpska policija je navodno repetirala pištolj na sina premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića i člana njegovog obezbeđenja, te je zato Krivokapićeva porodica odlučila da napusti Srbiju.

Izvor za Vijesti objašnjava da su Krivokapićev sin i član obezbeđena pretresani zbog navodne dojave da su naoružani. Vijesti pišu i da iz porodice tvrde da je oružje koje poseduje obezbeđenje uredno prijavljeno zvaničnim organima Srbije.

Po zakonu, Krivokapićeva deca su štićene ličnosti i to se odnosi i na boravak van državnih granica Crne Gore.

Izvor „Vijesti“ dostavio je je snimak dela situacije, na kome se vidi kako Krivokapićeva ćerka Jelena protestuje zbog ponašanja policije.

Ćerke Krivokapića, Jelena i Milena Krivokapić su krajem juna nakon hajke koja u tabloidima rekle da se ne osećaju bezbedno u Srbiji, te da je njihova porodica „izložena nezapamćenom medijskom linču“.

Nakon što su napustile Beograd, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je Krivokapićeve ćerke da dođu u Srbiju i poručio im da su dobrodošle da žive tamo.

„Garantovaćemo im bezbednost, Srbija je zemlja dobrih domaćina i dobrih ljudi i kod nas suprotno ne sme da se dešava“, kazao je Vučić.

Tagovi