in

Slučaj porodičnog nasilja na Zvezdari: Saslušan osumnjičeni, zatražen pritvor

Slučaj porodičnog nasilja na Zvezdari: Saslušan osumnjičeni, zatražen pritvor

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je V. M. (26), osumnjičen za silovanje vanbračne supruge i prebijanje njihovog zajedničkog šestomesečnog sina.

Osumnjičenom kome se na teret stavljaju krivična dela silovanje i nasilje u porodici je na saslušanju negirao krivična dela za koja se tereti i izneo svoju odbranu.

Nakon saslušanja Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da se osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Naredba o sprovođenju istrage protiv njega doneta je zbog sumnje da je 1. juna oko 21 čas, upotrebom sile i pretnjom silovao svoju vanbračnu suprugu, dok je ona plakala i trpela jake bolove.

Zapretio joj je da će je ubiti ukoliko pozove policiju, usled čega se oštećena dodatno uplašila za svoju i bezbednost njihovog zajedničkog deteta.

Takođe se sumnja da je V. M. u prethodnih nekoliko dana, u vreme kada detetova majka nije bila prisutna, zlostavljao njihovog sina, zadajući mu udarce po glavi i telu, usled čega je dete zadobilo više telesnih povreda.

Tagovi