in

„Silovao me je u kabini robne kuće ’95. godine“: Novinarka podnela tužbu protiv Trampa


Novinarka i spisateljica Džin Kerol, podnela je u Njujorku tužbu protiv Donalda Trampa za silovanje. Njen advokat uputio je tužbu elektronskim putem, samo nekoliko minuta nakon što je stupio na snagu novi državni zakon koji omogućava žrtvama seksulnog napada da traže pravdu i za napade koji su se desili pre više decenija. Ranijim zakonom nije bilo moguće podneti tužbu ako se incident desio pre više od godinu dana.

Informaciju o silovanju, Kerol je prvi put obelodanila u svojoj knjizi “ Za šta su nam potrebni muškarci?: Skroman predlog“, 2019. godine. Tada je navela da ju je Donald Tramp silovao u kabini jedne luksuzne robne kuće na Menhetnu sredinom ’90-ih.

Nakon što je ova vest odjeknula u javnosti, Tramp je u svom stilu negirao optužbe rekavši da to nije istina jer ona nije njegov tip!

Foto: AP/Craig Ruttle

Brojne afere vezuju se za ime bivšeg američkog predsednika. U vreme predsedničkih izbora 2016. kada je Donald Tramp odneo pobedu, obelodanjeno je da je imao aferu sa Plejboj zečicom Karen Mekdugal i porno glumicom Stormi Danijels. Međutim, prema njihovim rečima, bile su plaćene da o tome ćute pred predsedničke izbore.

Da li će najnoviji zakon i tužba Džin Kerol otvoriti Pandorinu kutiju Trampovih avanutra, ostaje da se vidi.

Donald Tramp je definicija muške svinje od koje sve žene treba da beže