in

Sekirom napao ženu i dete u Zagrebu, devojčica preminula od posledica povreda

Sekirom napao ženu i dete u Zagrebu, devojčica preminula od posledica povreda

Muškarac (43) je u sredu uveče sekirom napao ženu i jednoipogodišnje dete u Zagrebu. Devojčica je od posledica povreda preminula u jednoj zagrebačkoj bolnici.

Zagrebačka policija je u saopštenju navela da je u sredu oko 20.30 časova dobila više poziva koji su ukazivali na porodično nasilje.

„Prvi poziv je uputila žena starosti 42 godine i prijavila zlostavljanje od strane najverovatnije alkoholisanog bivšeg supruga starosti 43 godine. Nakon toga, usledila su još dva poziva, jedan o svađi na putu, a potom i o povređivanju osoba sekirom“, navodi se u saopštenju, a prenosi N1 Zagreb.

Dodaje se da su odmah po prvom pozivu policiji, na mesto događaja upućeni policijski službenici koji su utvrdili da je muškarac sekirom zadao udarce u područje glave detetu i majki deteta koje su pronađene u teškom stanju.

On je zatim sa mesta događaja pobegao automobilom. Kasnije je, navodi policija, dobila informaciju o saobraćajnoj nesreći u kojoj je stradao muškarac, a uviđajem je utvrđeno da je reč o samoubistvu.

Hrvatski mediji navode da ubijena devojčica nije ćerka napadača i da teško povređena žena ima još dvoje dece.

Tagovi