in

SBB: Jedinstvena EON ponuda za nove i postojeće korisnike

SBB kompanija predstavila je februarsku ponudu EON paketa – 15 meseci upola cene.

U želji da što veći broj građana ima pristup zvanično najbržem internetu i najbolje ocenjenoj internet mreži u Srbiji*, kao i najpopularnijoj TV platformi u Jugoistočnoj Evropi – EON, paketi sa internetom, televizijom i telefonijom dostupni su do kraja meseca po duplo nižoj ceni u narednih 15 meseci.

„Već 20 godina donosimo inovacije na tržište, radujemo da još većem broju korisnika ponudimo vrhunski internet i telefoniju, ali i EON televiziju koja je osim u Vašem domu dostupna bilo kada i bilo gde na svim pametnim uređajima. Odabirom nekog od EON paketa, naši korisnici dobijaju ne samo najbolje usluge i vrhunski korisnički servis, već mogu i da uštede do 40.000 dinara“, rekla je Ksenija Bulatović, Direktor Sektora za rezidencijalnu prodaju.

SBB korisnicima u Srbiji omogućava vrhunsko EON personalizovano iskustvo gledanja televizije na svim uređajima sa najboljim sportskim, zabavnim i najkredibilnijim informativnim programom i posebnim prostorom samo za decu uz EON KIDS, mogućnost vraćanja sadržaja do 7 dana unazad i Video Klub sa preko 19.000 naslova. Uz to i zvanično najbrži internet i najbolje ocenjenu mrežu u Srbiji, kao i aplikaciju za upravljanje kućnim internetom i bezbednošću dece EON Connect i najbolju muzičku striming platformu TIDAL, kao i digitalnu fiksnu telefoniju koja je dostupna i na mobilnom telefonu.

U okviru februarske kampanje kompanija je pripremila pogodonosti i za sve postojeće korisnike prelaskom na neki od sadržajnijih EON paketa po nepromenjenoj ceni, kao i za korisnike Total TV satelitske usluge koja je dostupna bilo gde u Srbiji.

* Najbrža fiksna internet mreža prema Ookla® na osnovu merenja aplikacije Speedtest Intelligence® za period od 01.07. do 31.12.2021. Nagrada za najbolju mrežu bazirana na Ookla® analizi na osnovu merenja korisničkog zadovoljstva u periodu od 01.07. do 31.12.2021. Ookla zaštitni znak se koristi uz dozvolu.

Tagovi