in

Raspisan konkurs za elitni tim Helikopterske jedinice MUP Srbije

Кomandant Helikopterske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Nenad Nedić pozvao je sve zainteresovane mladiće i devojke da se do 31. marta ove godine prijave na konkurs za prijem kandidata iz građanstva u Vojnu akademiju Ministarstva odbrane i po završenom školovanju postanu deo elitnog tima Helikopterske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova.

„Pozivamo vas da nam se pridružite i postanete deo Helikopterske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova. Tokom četvorogodišnjeg školovanja na Vojnoj akademiji obezbeđeni su besplatna ishrana i smeštaj, oprema i sav neophodan nastavni materijal, a Ministarstvo unutrašnjih poslova obezbedilo vam je i stipendiju, koja na mesečnom nivou iznosi oko 50.000 dinara“, kazao je komandant Nedić.

Istakao je da je po završenom školovanju kadetima obezbeđen siguran posao pilota u Helikopterskoj jedinici. Nedić je precizirao da kandidati moraju biti državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Srbiji, da imaju manje od 21 godine i da su završili četvorogodišnju školu tehničke struke ili gimnaziju sa najmanje ostvarenim vrlo dobrim uspehom.

Zainteresovani kandidati o svim pojedinostima konkursa mogu se informisati na internet stranicama Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs i Vojne akademije www.va.mod.gov.rs.

Tagovi