in

Rađen i Milica kažu da su se samo svađali, ali nisu objasnili otkud joj modrice

Bivši vaterpolista Nikola Rađen navodno je pretukao devojku Milicu Ristić, a sad su oboje izdali zajedničko zvanično saopštenje povodom ovog slučaja.

Radnica jedne pumpe u opštini Stari grad je jutros u 4.45 sati prijavila da joj se devojka Nikole Rađena (37), Milica Ristić (30), požalila da ju je pretukao, dok sada u saopštenju oboje tvrde da to nije istina.

– Želeli bismo da se povodom događaja od 01.04.2022. godine obratimo predstavnicima svih medija, sledećim zajedničkim saopštenjem. Pre svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naše i živote naših porodica, posebno moje dve ćerke. Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo, ali do sukoba nije došlo i to želimo, ovim putem, da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati, i samo molim predstavnike svih vrsta medija da poštuju našu i privatnost naših porodica. Milica Ristić i Nikola Rađen – stoji u saopštenju.

Nakon prijave radnice pumpe Nikolina devojka je policijskoj patroli ispričala da je nakon kraće rasprave njen emotivni partner pretukao, tačnije, zadao više udaraca u predelu glave i po telu. Na lice mesta izašla je i ekipa Hitne pomoći i povređenu M.R. uputili u Urgentni cenar.

Ona ima vidljive povrede u predelu lica ispod levog oka u vidu otekline i crvenila i rasekotinu donje usne u levom uglu, ali nije želela da podnese prijavu za navedeni događaj.

Izvor: Blic

Maležanska zvaničnica savetuje muškarce da „nežno tuku svoje tvrdoglave žene“