in

Pronađen osumnjičeni za ubistvo devojke na Zvezdari

Pronađen osumnjičeni za ubistvo devojke na Zvezdari

Policija je pronašla ubicu Ivane K. (26), koja je 24. decembra nađena mrtva u stanu na Zvezdari, objavio je Kurir.

Kako navodi Kurir, još se samo čeka potvrda DNK tragova koji su pronađeni na mestu zločina, a koji se upoređuju sa genetskim materijalom osumnjičenog za ovaj svirepi zločin.

Prema još nepotvrđenim podacima iz istrage, devojka je poznavala ubicu. Ona je najverovatnije ubijena tako što ju je ubica ugušio stavivši joj preko lica platno ili jastuk.

Podsetimo, njeno telo su našla braća. Kako im se nije javljala na telefon oni su razvalili vrata stana. Zatekli su je na krevetu, otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu. Osim podliva po vratu imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci kao i povrede podlaktice.

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komori, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da se ona branila od ubice, navodi Kurir.

Po prijemu nalaza odbukcije sa toksikologijom, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva Ivane K. (26) čije je beživotno telo pronađeno 24. decembra u stanu na Zvezdari, zbog sumnje da je Ivana K. ugušena davljenjem.

Tagovi