in

Pritvor za direktora i menadžera Fristajlera, vlasniku izrečena zabrana prilaska

Pritvor za direktora i menadžera Fristajlera, vlasniku izrečena zabrana prilaska

Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu odredilo je, nakon saslušanja, pritvor za osumnjičene V.D. (46) i R.M. (41), dok je vlasniku splava Fristajler Lj.M. (51) određena mera “zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa određenim licem i posećivanja određenih mesta”.

Nakon saslušanja osumnjičenih, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, što je u odnosu na osumnjičene V.D. i R.M. rešenjem suda i određeno, piše Nova.rs.

Osumnjičenom Lj.M. određena je mera zabrane prilaženja, sastajanja, komuniciranja sa određenim licem i posećivanja određenih mesta iz člana 197 Zakonika o krivičnom postupku.

Tri osobe su uhapšene, među kojima i jedan grčki državljanin, zbog incidenta na splavu Fristajler u novogodišnjoj noći kada je splav počeo da tone.

Splav je počeo da tone posle ponoći 1. januara. Nastala je opšta panika, ali su srećom gosti i osoblje splava uspeli da pobegnu.

Inače – i prednja strana splava Fristajler je danas počela da tone, a u javnosti se postavlja pitanje – da li će oni koji su novogodišnju noć proveli na tom mestu moći da traže odštetu zbog uništenih i pokradenih stvari.

Tagovi