in

Preminula Lisa Mari Prisli, jedina ćerka legendarnog Elvisa doživela srčani zastoj

Preminula Lisa Mari Prisli, jedina ćerka legendarnog Elvisa doživela srčani zastoj

Lisa Mari Prisli (54), muzičarka i jedina ćerka rokenrol legende Elvisa Prislija, preminula je nakon što je u ranim jutarnjim časovima 13. januara hitno prevezena u bolnicu u Los Anđelesu zbog srčanog zastoja.

Ona je u toku jučerašnjeg dana hitno prebačena u bolnicu u kritičnom stanju, a lekari su saopštili da je u pala u komu nakon „potpunog zastoja srca“ ubrzo nakon što se žalila na bolove u stomaku, navodi TMZ.

„Teška srca moram da podelim poražavajuću vest da nas je napustila moja prelepa ćerka Liza Mari“, saopštila je njena majka Prisilia, koja je čitavo vreme bila uz ćerku.

„Ona je bila najstrastvenija i najzanimljivija žena koju sam ikada poznavala. Molimo vas za privatnost dok pokušavamo da se nosimo sa ovim ogromnim gubitkom. Hvala vam na podršci i ljubavi. U ovom trenutku neće biti više izjava“, navodi se dalje u saopštenju.

Lisa Mari preminula je samo dva dana nakon što je sa majkom prisustvovala dodeli Zlatnih globusa u Los Anđelu, gde je mladi glumac Ostin Batler osvojio nagradu za najboljeg glumca upravo za ulogu njenog oca Elvisa Prislija u filmu „Elvis“.

Upućeni izvori rekli su za TMZ da je ovu 54-godišnjakinju pronašla kućna pomoćnica u spavaćoj sobi potpuno umrtvljenu, te da je njen bivši suprug Dani Keo, sa kojim živi, pokušao da je reanimira dok hitna pomoć nije stigla na lice mesta.

Liza Mari Prisli rođena je 1968. i vlasnica je očeve vile Grejslend u Memfisu, popularne turističke atrakcije. Imala je devet godina kada je Elvis umro od srčanog zastoja u Grejslendu 1977, kada je imao 42 godine.

Njena muzička karijera započela je debitantskim albumom „To Whom It May Concern“ iz 2003. Sledio je album „Now What“ iz 2005, a oba su dospela među 10 najboljih na Bilbordovoj listi albuma 200. Treći album, „Storm and Grace“, objavljen je 2012.

Iza Lise ostalo je troje dece – ćerke Rajli, Harper i Finli, a njen sin Bendžamin izvršio je samoubistvo u julu 2020. godine.

Izvor: Blic žena

Pitanje za sva vremena: Da li su smrti ovih 6 poznatih ličnosti lažirane?