in

Pojačaćemo kontrolu na aerodromu kako bismo sprečili rad divljih taksista

Pojačaćemo kontrolu na aerodromu kako bismo sprečili rad divljih taksista

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić rekao je da će policija pojačati kontrolu na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”, kako bi u potpunosti sprečila rad divljih taksista, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Gašić je, nakon razgovora sa predstavnicima Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, predstavnicima Grada Beograda, rukovodstvom Aerodroma, pripadnicima granične policije, komunalne i drugih nadležnih institucija naglasio da akcija usmerena protiv divljih taksista neće biti jednokratna i kratkog daha, već da će biti stalna.

Naglasio je da su ministar građevinarstva Goran Vesić i on istrajni u sprovođenju te akcije, koja je pokrenuta aprila ove godine, i da neće odustati od namere da se zavede red na beogradskom aerodromu.

„Nedopustivo je da nelegalni taksisti varaju naše građane i strance koji dolaze u našu zemlju i da remete rad taksi službi koje legalno posluju. Policija i druge nadležne službe staće im na put i rešiće ovaj problem“, kazao je Gašić.

Prema njegovim rečima, strani turisti i investitori koji dolaze u Beogtrad prvi utisak o Srbiji steknu upravo na aerodromu, a divlji taksisti svojim nelegalnim radom stvaraju lošu sliku Srbiji i štete ugledu grada.

Tagovi