in

Pijukom uništio luksuzni BMW da ga njegov sin ne bi vozio pijan

Pijukom uništio luksuzni BMW da ga njegov sin ne bi vozio pijan

Pošto nije uspeo da ubedi sina koji je bio u alkoholisanom stanju da ne vozi automobil, te da mu preda ključeve od vozila, jedan otac je odlučio da pijukom demolira luksuzni BMW.

Prozori, limarija i točkovi pretrpeli su totalnu štetu…

Inače, BMW E92 je bio poslednji kupe serije 3 koji je napravio BMW, pre prelaska na liniju serije 4 2013. godine.

Neobičan incident dogodio se na severu Španije početkom meseca kada su prolaznici upozorili policijske vlasti u Logronju (glavnom gradu provincije La Rioha) o vandalskom činu nepoznatog čoveka.

Po dolasku policija je videla terensko vozilo kako beži sa lica mesta. Ubrzo nakon toga, drugi policijski automobil zaustavio je vozilo i identifikovao dvoje ljudi unutra. Otac je bio za volanom dok je njegov pijani 32-godišnji sin bio na suvozačevom mestu.

Otac je dalje objasnio policajcima šta se dogodilo, priznajući da se posvađao sa sinom. Pošto nije uspeo da mu oduzme ključeve automobila, on je pijukom uništio sinov automobil i tako ga sprečio da pijan upravlja njime.

Nadamo se da je sin naučio lekciju, iako su metode njegovog oca bile pomalo neobične. Otac je verovatno kažnjen zbog vandalizma, ali to nije precizirano u izvornom članku.

Gledajući ovaj incident priča ipak ima srećan kraj, jer bi alkoholisana vožnja automobila sa pogonom zadnje točkove mogla imati ozbiljne posledice.

Izvor: Zanimljivosti dana

Pijan se zakucao u autobus sa 50 policajaca pa molio: „Brate, samo ne zovi muriju“