in

Okrećemo se više građanima, da čujemo šta njih muči

Okrećemo se više građanima, da čujemo šta njih muči

Urednik “Danasa na lokalu” Vukašin Obradović kaže da su u okviru tog projekta uspeli da prošire svoju mrežu na 13 gradova, a da će u narednom periodu “još više okrenuti građanima i njihovim problemima”.

„Gotovo svakodnevno dobijamo mnogobrojne informacije iz cele Srbije, a ono što je naš najnoviji korak u projektu ‘Danas na lokalu’ je da ćemo se mnogo više okrenuti građanima, ponudićemo im neku vrstu interakcije sa našim dopisnicima u tih 13 gradova“, kazao je Obradović.

Kako je rekao, kroz različite kontakt forme – web stranice, društvene mreže, građani će moći da predlažu teme, da pišu, da ukazuju na probleme.

“…da našim novinarima predlože ono o čemu bi voleli da pišu, i da oni sami budu, kako smo nazvali tu akciju – Budite reporter Danasa na lokalu”, rekao je.

Prema njegovim rečima, to je otvaranje Danasa prema građanima “na jednom višem nivou”.

“I do sada smo se trudili da informišemo građane u njihovom najboljem interesu, ali sada želimo da mnogo više čujemo njihove stavove, šta njih muči. U narednom periodu otvaramo i web stranice i društvene mreže i novine mnogo više za ono što nam građani budu predlagali kao svoje mišljenje, svoje probleme”, naglasio je Obradović.

Tagovi