in

Novi dan: Šta čeka Srbiju na samitu Evropska unija

Nakon detaljnih i sveobuhvatnih konsultacija sa saradnicima i članovima Vlada, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijer Albanije Edi Rama i premijer Severne Makedonije Dimitar Kovačevski doneli odluku o zajedničkom odlasku na samit EU-Zapadni Balkan. Zbog čega je uopšte odlazak doveden u pitanje, šta se krije iza ovakve solidarnosti i šta Srbiju očekuje na samitu? Gosti teme jutra su potpredsednik Evropskog pokreta u Srbiji Duško Lopandić i predavač na Vebster univerzitetu u Taškentu Mladen Mrdalj.

Naslovne strane i centralne teme iz štampe komentariše profesorka Biološkog fakulteta Biljana Stojković.

Kako je nastao „Panonski admiral“, ali i šta sve možemo pročitati u emocionalnom vodiču kroz diskografiju Đorđa Balaševića, pitamo autora knjige novinara i književnika Ivana Ivačkovića.

Vimbldon drugačiji od svih prethodnih. Zabrane, oduzimanja bodova i turnir bez prve dvojice na ATP listi. Koje još kontroverze prate najpopularniji grend slem, otkrivaju novinari Sportkluba Marija Sekulović i Nebojša Višković.

Otvaranje izložbe dela Milene Pavlović Barili u Italijanskom institutu za kulturu. Više sa autorkom, novinarkom Duškom Jovanić.

Tagovi