in

Novi dan o “toplom zecu” za potencijalnog predsedničkog kandidata opozicije

Samo što se njegovo ime pomenulo kao potencijalni zajednički kandidat opozicije na predsedničkim izborima, Zdravko Ponoš prošao je pravu medijsku satanizaciju u prorežimskim medijima. Hoće li tako prolaziti svi potencijalni opozicioni predsednički kandidati? O tome u temi jutra govore politicki analitičar Cvijetin Milivojević i politikolog Boban Stojanović.

Štampu prelistava sudija i advokat Vladimir Vučinić.

Govorimo o dnevnim događajima, ali i o suđenjima „drumskoj mafiji“, ubistvu Pukanića, pobuni JSO i suđenju Legiji i Šariću, ukratko, o knjizi „Pod pritiskom“.

Sportske vesti donose nam kolege sa Sport kluba.

Kako bez maske odigrati psa, to ćemo saznati u predstavi „Kerovi“, u kojoj Srđan Timarov i Aleksandar Srećković Kubura igraju 14 rasa pasa, na gotovo praznoj sceni, koristeći se samo tekstom i svojim glumačkim umećem. Oni su naši gosti u Novom danu.

U dva i po minuta je objasnio kako naivno i slepo verujemo svemu što čujemo od strane antivaksera na društvenim mrežama. Da li je svojim video snimkom uspeo da razuveri sve neverne Tome u Bosni i Hercegovini i ubedi ih da je vakcinacija jedini spas od korone? Gost Novog dana je samostalni poslanik Kantona Sarajevo Damir Nikšić.

Tagovi