in

Novi dan o novom svedočenju inspektora Mitića

Novi dan o novom svedočenju inspektora Mitića

Nastavlja se svedočenje inspektora Odeljenja za suzbijanje narkotika beogradske policije Dušana Mitića u slučaju Jovanjica. Nakon prethodnog u kom je izjavio da su pokušali da ga podmite, da su Milenkoviću i njemu ugorženi životi, te da je “Jovanjica” najveća fabrika marihuane, postavlja se pitanje šta još može da izađe na videlo, a što je vlast pokušala da zataška. Hoće li nove informacije nešto promeniti? Da li će one uticati na konačno otvaranje slučaja “Jovanjica 2”, čije je pripremno ročište otkazano već 20 puta? Koliko je daleko na horizontu “Jovanjica 3”, u kom bi se saznala politička pozadina ove velike afere? Gosti Teme jutra su novinarka KRIK-a Milica Vojinović i advokat Rodoljub Šabić.

Nakon desetog protesta “Srbija protiv nasilja” održanog u subotu, a koji je bio i u znaku podrške inspektorima Slobodanu Milenkoviću i Dušanu Mitiću, opozicija je pozvala građane da se okupe u utorak u 9.00 časova ispred Specijalnog suda kako bi podržali inspektora Mitića zbog pritisaka koji i danas trpi. Uživo smo i na skupu ispred Specijalnog suda u Beogradu.

Naslovne strane i centralne teme iz dnevne štampe komentariše scenarista, satiričar, pisac i marketinški stručnjak Vojislav Žanetić.

Tagovi