in

Novi dan o (ne)zakonitosti naknade za obradu kredita

Nove muke za građane koji su tužili banke zbog naplate obrade kredita. Više od 30.000 njih ima rok od osam dana, bez prava žalbe, da bankama vrati novac koji su dobili ranijim presudama. Sve to je posledica odluke Vrhovnog kasacionog suda, po kojoj banke imaju pravo da naplaćuju troškove obrade kredita. Kakve su dalje mogućnosti građana? Ima li svrhe ponovo tužiti banke i šta ukoliko se novac ne vrati? O tome u temi jutra govore advokatica Zlata Rašević i predsednik Udruženja građana ”Efektiva” Dejan Gavrilović.

Dnevnu štampu prelistavamo sa izvršnim direktorom “Demostata“ Zoranom Panovićem.

Novi soj korone – stelt, registrovan je u Srbiji. O kakvom soju je reč? Da li je opasniji od omikrona, za N1 govori profesorka Medicinskog fakulteta i članica Kriznog štaba Tanja Jovanović.

Film „Leto kada sam naučila da letim“ biće premijerno prikazan 16. februara. Zbog čega ga predstavlja kao „dečiji film za odrasle“, reći će nam reditelj Radivoje Raša Andrić.

Pozorišna predstava-mjuzikl ”Karlota Grisi – od Virdžine do večnosti” predstavlja nam život i karijeru jedne od najvećih balerina u istoriji. Predstava je nastala iz zajedničke ideje Ronalda Brausa i glumice Anamarije Serde. Oni su naši gosti.

Tagovi