in

Novi dan: Krivokapić u Beogradu

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić stigao u prvu zvaničnu posetu Srbiji. Može li se to smatrati resetovanjem diplomatskih odnosa dve zemlje? Da li je spor sa Srpskom pravoslavnom crkvom jedino otvoreno pitanje koje Srbija i Crna Gora imaju? Hoće li Beograd pokušati da privoli Podgoricu u “Otvoreni Balkan”? Kako se na Krivokapićevu posetu gleda u Srbiji, a kako u Crnoj Gori? O tome u temi jutra govore Vojislav Milovančević, novinar portala nova.rs i urednik podgoričkih ”Vijesti” Radovan Kračković.

Dnevnu štampu prelistavamo sa profesorkom Univerziteta u Beogradu Biljanom Stojković.

U Srbiju stiže prvi kontingent vakcina protiv koronavirusa „Moderna“. Kada će građani moći da je prime i da li se ona razlikuje od ostalih vakcina protiv kovida?

Novi spot za novu pesmu “Ljubavi za oboje“ predstaviće nam muzičarka Ana Stanić, koja je nedavno dobila i priznanje Udruženje muzičara džeza, zabavne i rok muzike Srbije.

Dokumentarni film „Prilagođavanje“ imaće  svetsku premijeru na jednom od najprestižnijih festivala dokumentarnog filma u Amsterdamu. Tim povodom gost Novog dana je reditelj filma Dejan Petrović.

Tagovi