in

Novi dan: Godina pred nama

Novi dan: Godina pred nama

Veće cene struje i gasa, skuplji krediti, i prema rečima mnogih ekonomskih stručnjaka, godina koja je pred nama će biti godina recesije. Kakva će u toj godini recesije biti pozicija Srbije? Šta dobijamo stend baj aranžmanom sa MMF-om? Hoće li zaista plate i penzije nužno rasti i da li to znaći bolji život za građane Srbije? O tome u temi jutra Novog dana govori profesor na Ekonomskom fakultetu u Beogradu Dejan Šoškić.

Štampu komentariše programski direktor Demostata, Zoran Panović.

Park u Bloku 23 u potpunosti je uništen. Uoči dočeka Nove godine, i dan kasnije, osnovci su pirotehničkim sredstvima demolirali klupe, kante za smeće i ostatak parka. Odakle maloletnicima tolika količina pirotehničkih sredstava i hoće li odgovarati za uništavanje državne imovine, saznajemo od naše reporterke.

Iako vremenske prilike više podsećaju na proleće nego na januar, na planinama je u jeku zimska sezona. Sa Kopaonika, ovog puta bez snega, za Novi dan govori naša najbolja skijašica Nevena Ignjatović.

Gofina 2022. nije bila dobra za kompaniju Netflix. Ova striming platforma je izgubila 200.000 korisnika, a za ovu godinu je najavila i ukidanje deljenja lozinki između korisnika. Neće više biti scenarija gde jedna osoba plaća Netflix, dok nekoliko prijatelja koristi taj isti nalog. O tome sa filmskim kritičarem Miloradom Milovanovićem.

Tagovi