in

Niko ne zna da vam kaže u čemu je problem

Niko ne zna da vam kaže u čemu je problem

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, komentarišući posetu svog sina proslavi Dana Republike Srpske, da su neki mediji objavili poverljive podatke iz dopisa o poseti – “brojeve telefona i kad ko izlazi iz zemlje”, a da je reč o “tipskom papiru”, koji nije sporan.

„Radi se o tipskom papiru, to se uobičajeno radi, time pokazujete poverenje prema sestrinskim službama, da nemaju probleme, da to mogu da isprate. I u čemu je bio problem“, upitao je.

I dodaje: „Problem je bio što su morali nešto da slažu i izmisle“.

„Niko ne zna da vam kaže u čemu je bio problem sa dopisom ili sa putovanjem. A ja moram da razmišljam o tome da imam dvoje odrasle dece, naravno da ću da se grizem i jedem, i naravno da mi to teško pada, a neki računaju da će time da me slome… A ja ću narodu da pokazujem kakvi ste bedni lažovi“, rekao je Vučić.

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je ranije istog dana da sin predsednika Srbije Danilo Vučić nije bio u državnoj delegaciji koja je prisustvovala obeležavanju Dana Republike Srpske, ali da to nije sprečilo „tajkunske medije da nastave kampanju brutalnih laži i uvreda“.

„Danilo nije bio u državnoj delegaciji, otišao je samoinicijativno, i nije prva, već osma godina da ide u RS i predsednik je rekao da je ponosan na Danila što ga je vaspitavao u tom duhu da voli RS i da se iz godine u godinu oseća da želi da bude tamo na taj veliki i važan datum sa RS i srpski narod“, rekla je Brnabić za TV Pink, navodeći da je ambasada Srbije u BiH najavila posetu jer je Danilo štićeno lice.

Tagovi