in

Nestali otac i ćerka (6) pronađeni zavejani – na putu do manastira stvari pošle po zlu

Nestali otac i ćerka (6) pronađeni zavejani – na putu do manastira stvari pošle po zlu

Dragan Daničić i njegova ćerka Milica (6) pronađeni su danas (16. februar) posle skoro 24 sata potrage.

Policija je oca i ćerku pronašla u okolini Despotovca gde su se prema nezvaničnim informacijama izgubili i ostali bez signala.

Išli su ka manastiru u Zlotu, ali ih je navigacija navodno odvela u suprotnom smeru pa su bili prinuđeni da noć provedu u džipu.

Dragan se oglasio posle akcije spasavanja.

– Ljudi, mi smo dobro, hvala svima na brizi i trudu. Prespavali smo u kolima zaglavljeni u snegu – napisao je Dragan na svom profilu na društvenim mrežama.

Dragan je za Blic rekao da su celu noć držali upaljen automobil kako se ne bi smrzli i da je njegova ćerka dobro.

On je juče, podsetimo, vozio ćerku majci u Zaječar, ali im se na putu izgubio svaki trag, a majka devojčice je prijavila nestanak.

– Krenuo je da mi doveze ćerkicu u Zaječar. Trebalo je da stignu predveče, ali se nisu javili. On je nedostupan. Ne znam šta se desilo. Niti bilo šta više. Molim sve koji mogu da pomognu da ih što pre nađemo – izjavila je majka devojčice Marija i apeluje na sve krenu u potragu za plavo-sivim džipom marke „hjundai“ na putu Beograd – Zaječar.

Dragan i Milica su poslednji put bili viđeni na naplatnoj rampi Markovac. Tu su se isključili sa auto-puta juče popodne i snimile su ih kamere.

Izvor: Blic/Kurir

Ovo je Amber, devojčica čiji nestanak je pokrenuo promene i izmenio zakone širom sveta