in

Nema zdrave vode, ne treba da bude ni akva parka

Nema zdrave vode, ne treba da bude ni akva parka

Članovi i članice Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u velikom broju su u subotu na uličnoj akciji “Dosta laži” u razgovoru sa sugrađanima podsetili da ni posle jedanaest godina, i pored obećanja gradskih čelnika, u Zrenjaninu nije izgrađen akva park.

Obećavali su najmoderniji akva park u Srbiji. U razgovoru sa Zrenjanincima iz LSV-a su došli do zajedničkog zaključka da ovoga puta možda nisu u pitanju nova neispunjena obećanja rukovodeće strukture, već njihova odgovornost prema građanima pa su procenili da kad već nema zdrave vode kojom bi se punili bazeni u akva parku, ipak ne bi trebalo ni da bude akva park.

„Jer, zamislite, da se neki posetilac zagrcne i proguta koji gutljaj vode. Ko bi bio odgovoran? Pronađeno je mudro rešenje, nemamo vodu za piće pa samim tim ni akva park“, naodi se u saopštenju LSV-a.

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poručili su „bahatim i neodgovornim gradskim čelnicima da nisu zaboravili nijedno neispunjeno obećanje i da sve vreme pomno prate njihov nerad te da je građankama i građanima Zrenjanina dosta laži“, ističe se u saopštenju.

Tagovi