in

Naučnici tvrde da muškarci koji prečesto idu u teretanu imaju loš sek*ualni život

Naučnici tvrde da muškarci koji prečesto idu u teretanu imaju loš sek*ualni život

Naučnici su došli do zaključka da je trening usko povezan sa seksualnim nagonom.

Svakako da je izuzetno poželjno baviti se sportom i voditi fizički aktivan život, ali kao i u svemu, treba imati meru. Poznato je da postoje pojedinci koji preteruju sa odlaskom u teretanu, a takvi muškarci imaju veoma loš sek*ualni život, makar tako tvrde naučnici.

Oni kažu da ovi mušakrci svu energiju troše na teretanu i da sav testosteron koriste na dizanje velikih težina i agresivne treninge. To dovodi do velikog umora, manjka sek*ualnog nagona i naposletku manje sek*ualnih odnosa.

Istraživanja su pokazala da su ovakvi muškarci preokupirani sobom i da samo misle o svom izgledu, pa zbog toga ni ne razmišalju o se*su. To se možda nekima čini kontradiktornim, ali kada bolje razmislite, kako muškarci koji provedu po 6 sati dnevno u teretani stignu da urade bilo šta osim da jedu i spavaju.

Problem kod ovih muškaraca je psihološke prirode i oni moraju dobro da razmisle o svom sledećem koraku. Fitnes jeste zdrav i trening jeste dobar za naš organizam, ali samo onda kada se umereno i povremeno koristi.

Ako prekomerno trenirate i maksimalno opterećujete vaše telo, možete imati ozbiljnih zdravstvenih problema, jer se vaše telo neće dovoljno odmarati. Ovo može dovesti i do ozbljnih oboljenja, kao što su srčani problemi.

Dakle momci, smanjite odlazak u teretanu i posvetite se vašim devojkama. Videćete da ćete biti mnogo srećniji.

Izvor: Muški magazin

Ako više uživate u čaši crnog vina nego u teretani, ova vest će vam definitivno popraviti dan