in

Na najavljenom protestu desničara pojavilo se svega nekoliko ljudi

Na najavljenom protestu desničara pojavilo se svega nekoliko ljudi

Iako su desničari najavili da će se danas, kada je trebalo da bude održan protest “Srbija protiv nasilja”, okupiti kod spomenika cara Nikolaja i pridružiti tom protestu, kod spomenika se našlo svega nekoliko ljudi.

Kako je javila reporterka N1, ljudi koji su došli u 17 časova, za kada je protest bio zakazan, ne znaju šta se dešava i da li je otkazan i zvanično.

Kako dodaje, okupilo se više novinarskih ekipa nego građana.

Podsećamo, zbog tog najavljenog okupljanja desničara, peti protest „Srbija protiv nasilja“ biće održan u subotu umesto u petak, objavili su ranije predstavnici opozicije.

Prethodno su se narodni poslanici Miroslav Aleksić, Slavica Radovanović i Srđan Milivojević sastali s načelnikom beogradske policije Veselinom Milićem i načelnicima još šest policijskih uprava.

Cilj sastanka bio je da se dogovori bolja komunikacija i koordinacija sa pripadnicima policije radi prevencije neželjenih dogadjaja na protestu „Srbija protiv nasilja“, odnosno kako bi se sprečilo da provokatori, koji su bili prisutni i na prethodnom protestu, promene nenasilan oblik protesta.

Zoran Kesić i Ivan Ivanović obratiće se okupljenima na protestu "Srbija protiv Nasilja"

Tagovi