in

Ministar transporta BiH u Banjaluci izgubio torbicu sa 20.000 evra

Ministar transporta BiH u Banjaluci izgubio torbicu sa 20.000 evra

Ministar transporta i komunikacija BiH Vojin Mitrović izgubio je u Banjaluci torbicu sa ličnim dokumentima, platnim karticama i 20.000 evra.

Mitrović je potvrdio da je torbicu sa novcem i ličnim dokumentima, među kojima je bio i diplomatski pasoš, zaboravio u jednom ugostiteljskom objektu u Banjaluci u četvrtak, navodeći da je novac bio namenjen za avans za stan u Beogradu.

„Trebalo je da idem za Beograd i da dam kaparu za stan. Zato sam kod sebe imao 20.000 evra, inače nikada uza se ne nosim previše keša, a kamoli toliko“, kazao je on, preneli su banjalučki mediji.

Dodao je da je na stolu tog ugostiteljskog objekta zaboravio torbicu i da se vratio odmah kad je primetio da je nema, ali da je tamo nije bilo.

“Prijavio sam sve policiji, oni su valjda pregledali nadzorne kamere, ali nisam dobio informacije da li su na kamerama videli šta se desilo sa torbicom”, rekao je Mitrović.

Iz MUP Republike Srpske potvrđeno je da je “osoba V.M. prijavila da je u četvrtak, 3. marta, u jednom ugostiteljskom objektu u Banjaluci zaboravila torbicu sa ličnim stvarima i novcem i da se preduzimaju operativne mere i radnje da se pronađu nestale stvari”.

Tagovi