in

Koliko košta normalan život u Srbiji

Koliko košta normalan život u Srbiji

Koliko košta normalan život u Srbiji i šta bi se pod tim “normalan” podrazumevalo? Da li živeti normalno znači samo imati novca da se plate svi računi, prevoz i kupi hrana za mesec dana ili je, ipak, potrebno nešto malo više? O tome u temi jutra govore ekonomski novinar Milan Ćulibrk i finansijska savetnica Karolina Herbut.

Štampu ovog jutra prelistava novinar lista Nova Vojislav Milovančević.

O poziciji NATO-a, u ratu u Ukrajini ali i o tome da li se Evropa nalazi u najvećoj izbegličkoj krizi od Drugog svetskog rata, razgovaramo sa Nemanjom Rujevićem iz Dojče Velea.

Narodna banka Srbije je, zbog različitih nepravilnosti u radu, do sada zatvorila 90 menjačkih mesta u Beogradu i Novom sadu na period od 30 dana. Koje su propise prekršili vlasnici menjačnica, proverava naš reporter.

Šta je etno mreža, zbog čega se zalaže za otvaranje Etno galerije u Beogradu, i kojim bi se aktivnostima oni bavili, o tome govorimo u nastavku Novog dana.

Ko su žene u “STEAM” oblastima? Zbog čega ih ima tako malo? Kako devojčicama približiti ta zanimanja? To je suština “MOGIS” projekta, započetog u novembru prošle godine, u organizaciji “AFA”, odnosno “All for All” organizacije. O tome govorimo i u nastavku Novog dana, sa nama su Valentina Čolić Mihajlović, šefica razvoja “AFA” i Nevena Đorđević, gimnazijalka.

Tagovi