in

“Koliko je potrebno telu da se raspadne”: Nakon krvavih predmeta pronađene jezive pretrage muža Ane Volš (FOTO, VIDEO)

“Koliko je potrebno telu da se raspadne”: Nakon krvavih predmeta pronađene jezive pretrage muža Ane Volš (FOTO, VIDEO)

Nestanak, a kako će se naknadno ispostaviti i stravično ubistvo Ane Volš, Beograđanke koja se 2005. godine preselila u SAD i postala uspešna poslovna žena, ne prestaje da intrigira američku i svetsku javnost.

Ona je poslednji put viđena živa 31. decembra, a njen muž Brajan Volš, prvo je uhapšen zbog ometanja istrage, da bi zatim policija prilikom pretreda njihove porodične kuće pronašla tragove krvi i oštećen nož.

Foto: Facebook

Trenutno pred sudom odgovara na optužbe za ubistvo supruge, a istragom je pronađen i istorijat jezivih pretraga na internetu, koje ukazuju da je on zaista umešan u ovaj gnusan zločin.

Jezive pretrage na internetu nakon Aninog nestanka

Postupajući tužilac trenutno suočava Brajana sa optužbama za ubistvo žene, a na rečenicu da je istraživao kako se rešiti tela žene, on klima glavom.

Tužioci kažu da je Brajan Volš takođe pretraživao pojmove „testera i nož“, te „najbolja sredstva za raskomadanje“. Brajan je potom, u prvim danima nakon Aninog nestanka pretraživao i „Možete li biti optuženi za ubistvo bez tela?“, prenosi Blic.

brajan-vols-hapsenje
Foto: Tanjug/AP

Već 1. i 2. januara, dva dana pre nego što je Anin nestanak zvanično prijavljen, on je pretraživao i „nakon koliko vremena počinje da se oseća neprijatan miris tela“, te „može li da se identifikuje telo ako su zubi smrskani (uništeni)“.

Na listi Brajanovih pretraga našla su se i pitanja: „Koliko je potrebno telu da se raspadne“, „da li se raspad usporava u plastičnoj kesi“, „šta se dešava sa delovima tela ako ih potopite u amonijak“, „koliko DNK ostaje na površini“, kao i „koja je najbolja država za muškarca da se razvede“ i „nakon koliko se nasleđuje imovina od nečijeg nestanka“.

Kupovao peškire i sredstva za čišćenje, pronađeno 10 krvavih torbi

Prema navodima tužioca, gost koji je bio u kući Ane i Brajana otišao je oko 1.30 ujutru, a internet pretrage Brajana počinju dva i po sata kasnije.

Tužioci takođe kažu da je Volš otišao u prodavnicu nakon Aninog nestanka i kupovao peškire, prostirku za kupanje i potrepštine za čišćenje.

Policija je 8. januara pretresla kuću u Kohasetu u Masačusetsu. Pronašli su krv, dva noža i „teške“ cerade. Tužioci takođe kažu da nije bilo aktivnosti na kreditnim karticama Ane Volš od njenog nestanka 1. januara.

Tužilac kaže da je pronađeno 10 torbi u kojima su bili predmeti sa krvlju. DNK testiranje je povezalo krv i tkivo sa njom.

Brajan Volš je zurio u prazno i treptao dok je tužilac čitao brojne dokaze u ovom slučaju.

Anin DNK pronađen u kontejneru kod kuće Brajanove majke

DNK Ane Volš i Brajana Volša pronađen je i na više predmeta u kontejneru iza kuće njegove majke.

Brajan Volš se izjasnio da nije kriv za ubistvo svoje supruge Ane Volš.

Tužioci navode da je raskomadao i rešio se tela svoje žene, a Brajan će biti zadržan bez kaucije.

Sledeće pojavljivanje Brajana pred sudom zakazano je za 9. februar.

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije.

Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož.

Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario.

Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage.

Izvor: Blic

Brajan Volš optužen za ubistvo supruge Ane Volš