in

Koji su rizici zamrzavanja cena, preti li nam nestašica goriva

Posle ulja, šećera i brašna, Vlada Srbije zamrzla je i cene goriva na mesec dana. Postoji mogućnost da mera bude produžena. Da li je to promišljen ekonomski potez ili dobro kalkulisana politička odluka do izbora? Preti li nam nestašica benzina? Koji su rizici zamrzavanja cena i kako će to uticati na državnu kasu i budžet građana? O tome u temi jutra govore profesorka Ekonomskog fakulteta u Beogradu Danica Popović i generalni sekretar Udruženja naftnih kompanije Srbije Tomislav Mićović.

Štampu prelistavamo sa akademikom Dušanom Teodorovićem.

Objavljen je prvi broj filmskog časopisa “Vidimo se u bioskopu“, pravi vodič kroz svet savremenog srpskog filma. Naši gosti biće urednici tog jedinstvenog filmskog časopisa Đorđe Bajić i Zoran Janković.

Novak Đoković započeo je 360. sedmicu kao najbolji teniser sveta. Sledeće nedelje vraća se na teren na turniru u Dubaiju. Još koliko će dugo Novak biti prvi na ATP listi? Najnovije vesti iz sporta donose nam kolege sa Sport kluba.

”Pesma ljubavi” je kompozicija kojom će se predstaviti na nacionalnom izboru za ”Pesmu Evrovizije”. Članovi benda VIS Limunada biće gosti ”Novog dana”.

Tagovi