in

Karleuša ima specijalnu listu želja za nastup na Roštiljijadi, Leskovčanima u inat

Većina muzičkih zvezda na svojim rajder listama pred koncerte imaju zahteve poput specijalnih pića, cveća ili posebnih uslova u garderobi tokom nastupa na koncertima. S druge strane, Jelena Karleuša je organizatorima Roštiljijade direktno iz Dubajia poslala svoj spisak želja koji se odnose isključivo na tehničke uslove za predstojeći koncert kojim će otvoriti Festival roštilja u Leskovcu.

Kako za Rešetku navode organizatori, Jelena je dodatno motivisana da publici u Leskovcu pruži poseban spektakl nakon akcije koju su pojedine desničarske političke organizacije pokrenule za skupljanje novca kako ona ne bi pevala u ovom gradu.

– Umesto da led ekrani na bini, koja će biti postavljena na novom gradskom trgu, budu veličine 24 metra kvadratna, kako jej najpre planirano, oni će iznositi 40 kvadrata. Takođe, za performans sa svojim igračima tražila je dodatno osvetljennje koje će biti postavljeno i u podnožju bine. Pored toga, ona je zahtevala da na bini budu postavljenii partikabli u tri nivoa, tačniej da bina bude u tri nivoa, a da ispod njih bude postavljeno specijalno osvetljenje – objašnjava direktor Turističke organizacije Leskovac Nebojša Kocić.

Kako je kazao na današnjoj (20. avgust) konferenciji za novinare, većina stvari se neće dodatno plaćati, već će pevačica u to uložiti sama od honorara koji dobija za ovaj nastup, a koji iznosi 20.000 evra.

Bina na nezavršenom gradskom trgu je već počela da se montira, a danas u 16 časova se zatvara za saobraćaj i Bulevar oslobođenja zbog montiranja štandova.

Diva Karleuša džiberski izvređala šampiona Kalinića i sramota nas je u njeno ime