in

Junaci doba zlog: “Nebojša Krstić

Junaci doba zlog: “Nebojša Krstić

Bio je član VIS Idoli, beogradski blejač, glumac i lekar. I sve je to, za Nebojšu Krstića, zapravio bila predigra. Pravi život nekadašnjeg „idola“ počinje 2004. godine, kad nakon izbora Borisa Tadića za predsednika Srbije, postaje formalno savetnik za medije, a suštinski cenzor u pokušaju, u predsedničkom kabinetu.

Danas je čovek koji ima ekskluzivu na mišljenje bez argumenata, sa statusom političkog analitičara, a kad zafali sagovornik druge fele, marketinški je stručnjak.

Kao takav, dežurni je subvencionisani medijski analitičar nasrtaja na tekovine diktature, najpoznatiji pripejd naprednjak, tviteraš u pokušajima, redovni gost talntovanog Marića ili visprenog Sarape, uključujući se u hajke na sve one koji ne slede novokomponovani Vučićev kosovski zavet i živi je dokaz da je u Srbiji prostitucija legalizovana

Epizoda će biti emitovana u sredu, 2. marta, u 20h na televiziji N1.

U drugom delu serijala dokumentarnih emisija „Junaci doba zlog“ emitovane su epizode „Ana Brnabić: Fikus za šefa“, „Tomislav Nikolić: Zamlata na tronu engleske kraljice“ „Nebojša Stefanović: Zaštićeni svedok iz Beograda“, “Dragan Marković Palma – (kaba)dahija” i „Vojislav Šešelj – magistar mržnje“.

U prvom delu serijala, koji je tokom maja, juna i jula 2021. godine emitovan na televiziji N1, “portretisani” su Milorad Vučelić, Ivica Dačić, Milorad Dodik, Siniša Mali, Dragan J. Vučićević, Aleksandar Vulin, Goran Vesić i Svetlana Ražnatović. Emisije su rađene po rukopisu knjge “Junaci doba zlog”, nedavno preminulog novinara Slaviše Lekića.

I nastavak serijala autorska je ideja Slaviše Lekića, koji realizuje tim Audio i video produkcije JSP, koji predvode Jovana S. Polić (scenaristkinja i producentkinja) i Sanja Lončar (rediteljka i urednica).