in

Izvlačenje dobitnika Mozzart nagradnog takmičenja

Izvlačenje dobitnika Mozzart nagradnog takmičenja

Veliko nagradno takmičenje “Struju štedi da humanost više vredi” stiglo je do završnice.

Ukoliko ste u aprilu uštedeli električnu energiju u svom domaćinstvu od minimum deset odsto u odnosu na aprili 2022. godine i poslali račun Fondaciji Mozzart, sigurno sada sa nestrpljenjem iščekujete rezultate. Izvlačenje dobitnika obaviće se 15. juna u 12 časova u lajv prenosu na Instagram profilu @mozzartbet pa ne propustite priliku da odmah uživo saznate da li ste baš vi postali ponosni vlasnik Fiata 500 hibrida.

U prenosu uživo na Instagramu saznaćete i ko je osvojio zamenu stolarije u svom domu, a biće izvučeni i dobitnici pet bicikala. Dobitnici ostalih nagrada, štedljivih kućnih aparata i vaučera za sportsku opremu, biće izvučeni pre uključenja uživo. Nakon izvlačenja u lajv prenosu, spisak dobitnika svih nagrada biće istaknut na sajtu Fondacije Mozzart, kao i na Instagram profilu @mozzartbet.

Nagradno takmičenje „Struju štedi da humanost više vredi“ organizovano je uz podršku Ministarstva rudarstva i energetike, a učesnici su slanjem računa doprineli i punjenju fonda jer će Fondacija Mozzart za svaki dostavljeni račun izdvojiti sredstva za donaciju solarne elektrane u nekoj od osnovnih škola u nerazvijenim krajevima Srbije.

Vidimo se 15. juna u lajv prenosu na profilu @mozzartbet i nastavite da štedite struju jer su tako svi na dobitku. Srećno!

Tagovi